SPIREN / TURBO


 Spiren

Hver fredag kl.16.00-17.30. Alle børn fra 3 år til og med 2. klasse er velkomne.

 Kontaktperson: Karin Neesgaard Nielsen, 24 41 50 41Turboklubben

Hver fredag kl. 16.00 – 17.30. Alle  børn i 3.-7.klasse er velkomne.

 Kontaktperson: Bent Neesgaard Nielsen, 61 69 48 41BØRNEFEST 2016


Så blev det endelig fredag den 2. sept og dermed dagen for børnefest i Troldhede!

Både i Turbo og Spiren havde vi glædet os meget, men også været spændte på om der nu kom nogen børn. Det gjorde der!

Da skolens klokke ringede ud fra sidste time væltede det ud med børn, hvoraf langt de fleste gik direkte ombord i hoppeborge og forhindringsbane. Der var en super god energi og glæde blandt børnene.Der kom mellem 80 og 90 børn, hvilket var ganske overvældende! Også mange forældre var forbi med deres mindre børn eller for at hente de store.


120 års fødselsdag.


 


Fredag den 6. november holdt vi fødselsdagsfest i Troldhede. Det var nemlig 120 år siden at man begyndte at holde søndagsskole og børneklub/juniorklub i Troldhede. Derfor havde vi inviteret alle børnene til stor fødselsdagsfest for at fejre fødselsdagen.


Der kom mange børn til fødselsdagsfesten. Børnene hjalp med at puste balloner op og dække et fint bord med flag og servietter. Der var også en kæmpe kagemand, som Inga havde bagt. Vi startede med at synge fødselsdagssang for Spiren og Turbo klubben. Bagefter spiste vi den flotte kagemand, uhm


Vi havde inviteret en gæst, nemlig Hanne fra Herborg. Hun havde en sjov leg med, hvor vi skulle finde alle figurer på den bankoplade vi fik. Figurerne var gemt under en masse blå spande, så det tog lang tid at finde alle figurer på ens egen banko plade. Bagefter fortalte Hanne en historie fra bibelen om den syge mand ved Betesda dam, som fik lov at blive rask. Så var det tid til endnu en leg.  Senere fik vi alle sammen en is og sang farvel sang.


Tak til alle børnene som var med til at gøre det til en sjov og hyggelig fødselsdagsfest.